Gevaarherkenning trainer

Rijtest gannuleerd: hoe lang blijven testcentra gesloten?

DRIVING-tests zijn geannuleerd vanwege de aanhoudende coronaviruscrisis – maar wanneer gaan testcentra weer open?

De regering heeft het VK op slot gezet om de verspreiding van COVID-19 te voorkomen en alleen essentiële reizen zijn toegestaan. Velen hebben zich echter afgevraagd wanneer ze hun rijexamens kunnen afleggen.

Gevaarherkenning oefenen

Wat rijexamens betreft, degenen die al een test hebben geboekt, ontvangen een e-mail met de mededeling dat hun test is gewijzigd. gevaarherkenning op examen oefenen is niet moeilijk.

Wanneer gaan de rijtestcentra weer open?

Rijexamens worden onder de huidige overheidsrichtlijnen niet als essentiële taken beschouwd. auto theorie online oefenen om makkelijk te slagen.

Als gevolg hiervan zijn testcentra in het VK gesloten.

Vorige maand zei de Driver and Vehicle Standards Agency (DVSA) dat rijexamens tot drie maanden worden opgeschort.

Rijexamens zijn tot drie maanden opgeschort (Afbeelding: GETTY)

Theorietesten zijn ook opgeschort tot ten minste 20 april.

Er zijn echter noodtests beschikbaar voor kritieke werknemers in de reactie van het coronavirus.

Transportsecretaris, Grant Shapps, zei over de verhuizing: “Aangezien het onmogelijk is om gedurende een lange periode de sociale afstand te bewaren, hebben we de rijtests voor de komende drie maanden opgeschort om het publiek te beschermen in onze nationale strijd tegen COVID19.

Autoverzekering tips

Autoverzekering: uw autoverzekering verlengen? Krijg een motorbeschermingsplan

Met het einde van de zomer kunnen we verwachten dat de moesson binnenkort arriveert. Moesson biedt niet alleen verlichting van de hete zomers, maar heeft ook een aantal problemen. De meest voorkomende die wordt waargenomen in de verstedelijkte oerwouden is wateroverlast. Met wateroverlast roept het andere problemen op, zoals modderophoping en afval dat de afvoer niet bereikt. Woonverzekeringen vergelijken online voor goede service.

Tijdens de moesson zijn de straten gevuld met water en is er slecht zicht met minder tractie op wegen. Al deze factoren zijn getuige van een piek in claims op het gebied van autoverzekeringen. Op zulke momenten kunnen de eigenaren echt gebruik maken van hun autoverzekering door de problemen van het binnendringen van water aan te pakken.

Vergelijk verzekeringen online

Wateroverlast zorgt ervoor dat de auto langdurig op straat blijft staan. Als het waterpeil stijgt, begint het langzaam in het luchtfilter van uw voertuig te sijpelen. Op zulke momenten dat u de ontsteking start, is het juiste lucht-brandstofmengsel niet beschikbaar voor verbranding. In plaats daarvan bereikt water de zuigers van uw auto en kunnen de zuigers de heen en weer gaande beweging niet voltooien. Het zorgt ervoor dat de motor afslaat en niet de vereiste warmte produceert om de motor aan te zetten.

Bovendien, wanneer dergelijk regenwater de motoronderdelen bereikt en u probeert het aan te zetten, resulteert dit in een hydrostatische vergrendeling. Het leidt tot het vastlopen van uw motor, waardoor er geen andere keus is dan uw tankstation te benaderen voor revisie.

Omdat de motor het hart van uw voertuig is, kost elke reparatie eraan een arm en een been. Dan is het altijd beter om te kiezen voor een uitgebreide autoverzekering met motorbeschermingsdekking. https://www.aansprakelijkheidsverzekering.com voor al jouw verzekeringen.

Als u in een overstromingsgevoelige zone woont, kan dit een handige aanvulling zijn op uw reeds bestaande autoverzekering. Ook degenen die een commercieel wagenpark bezitten, zoals cab-aggregators of professionele motorsportteams, wordt aangeraden om een ​​motorbeschermingsuitbreiding te krijgen op het moment dat hun autoverzekering wordt verlengd. Eigenaars van luxe auto’s mogen geen middel onbeproefd laten, want een dure auto zal ongetwijfeld een gat in uw zak branden als er schade aan het motoronderdeel is.