Gevaarherkenning trainer

Rijtest gannuleerd: hoe lang blijven testcentra gesloten?

DRIVING-tests zijn geannuleerd vanwege de aanhoudende coronaviruscrisis – maar wanneer gaan testcentra weer open?

De regering heeft het VK op slot gezet om de verspreiding van COVID-19 te voorkomen en alleen essentiële reizen zijn toegestaan. Velen hebben zich echter afgevraagd wanneer ze hun rijexamens kunnen afleggen.

Gevaarherkenning oefenen

Wat rijexamens betreft, degenen die al een test hebben geboekt, ontvangen een e-mail met de mededeling dat hun test is gewijzigd. gevaarherkenning op examen oefenen is niet moeilijk.

Wanneer gaan de rijtestcentra weer open?

Rijexamens worden onder de huidige overheidsrichtlijnen niet als essentiële taken beschouwd. auto theorie online oefenen om makkelijk te slagen.

Als gevolg hiervan zijn testcentra in het VK gesloten.

Vorige maand zei de Driver and Vehicle Standards Agency (DVSA) dat rijexamens tot drie maanden worden opgeschort.

Rijexamens zijn tot drie maanden opgeschort (Afbeelding: GETTY)

Theorietesten zijn ook opgeschort tot ten minste 20 april.

Er zijn echter noodtests beschikbaar voor kritieke werknemers in de reactie van het coronavirus.

Transportsecretaris, Grant Shapps, zei over de verhuizing: “Aangezien het onmogelijk is om gedurende een lange periode de sociale afstand te bewaren, hebben we de rijtests voor de komende drie maanden opgeschort om het publiek te beschermen in onze nationale strijd tegen COVID19.