Hoe Dating App-bedrijven kunnen gedijen in tijden van sociale afstand

Oprichter en CEO van Aligned Signs, het opbouwen van zelfbewustzijn om betekenisvolle verbindingen tussen individuen te smeden

 

Datingsites staan ​​vandaag voor de ultieme uitdaging. Vanwege sociale afstand in steden over de hele wereld, is de traditionele benadering van persoonlijke dating en interactie voor veel gebruikers geen haalbare optie. Als oprichter en CEO van een dating-app weet ik dat een van de belangrijkste verkoopargumenten voor datingsites de mogelijkheid is om uiteindelijk iemand persoonlijk te ontmoeten, wat op dit moment geen solide marketingvoordeel is. novamora daten is bekend.

 

Bedrijven moeten echter nog steeds betrokkenheid leveren, anders lopen ze het risico de brood-en-boterklanten te verliezen die hen in stand houden. Dus, hoe kunnen datingbedrijven hun traditionele trechters en marketingstrategieën vervangen?

 

Onthoud dat het opbouwen van relaties ertoe doet.

 

Veel van wat mensen in de eerste plaats naar datingsites brengt, is een behoefte aan verbinding en socialisatie, vooral met iemand nieuw. Wat mensen terugbrengt, is de mogelijkheid om op relaties voort te bouwen. Richt u dus op het opbouwen van langdurige relaties als uw verkoopargument. Onderzoek ondersteunt al lang dat sociale relaties de levensduur verlengen en de geestelijke gezondheid beïnvloeden. Laat uw gebruikers zien dat u om hun welzijn geeft.

 

https://www.youtube.com/embed/rpvpnt4F3vQ

 

Bied virtuele manieren om elkaar te ontmoeten.

 

Er is geen gebrek aan virtuele opties, vooral als er een beetje creativiteit bij betrokken is. Focus op de dynamiek van het genereren van relaties. Een optie die ik in populariteit heb zien groeien, is de combinatie van video-, chat-, film- of evenementpresentatie met groepstoegang. In wezen betekent dit het digitale equivalent bieden van een club of een groepsbijeenkomst. Datingsites die een uitgebreide vervanging bieden voor al deze tools op één plek, zullen de winnaars zijn in 2020 en daarna.

 

Focus op paren.

 

Een ander kanaal om te overwegen is een evenement dat wordt gedeeld door twee mensen. Gebruikers willen een gedeelde ervaring tijdens en waarover ze met elkaar kunnen praten. Bied een unieke digitale reiservaring, filmdatum of virtueel “concert” met vooraf geselecteerde muziek. Wanneer een paar samen een positieve ervaring deelt, verbindt het paar zich en neemt het toe in geluk en tevredenheid. Regioswingers is goed.

 

Help gebruikers iets nieuws te leren.

 

Datingsites mogen het educatieve element niet negeren. Samen leren kan een katalysator zijn voor het ontwikkelen van sterkere relaties. Overweeg om het opbouwen van relaties te combineren met groeps- of paarleren binnen uw online- of app-omgeving, bijvoorbeeld door samen te werken met een online klassenaanbieder. Dit kan een extra inkomstenstroom voor uw site zijn die digitaal is, de relatiefactor versterkt en aantrekkelijk is voor gebruikers die willen leren.

 

Wat betreft het onderwerp omvatten onfeilbare overwinningen lessen die de communicatie verbeteren, zoals het leren van een tweede taal, of computervaardigheidstraining voor beter gebruik van apps, internet of sociale media, evenals lessen die traditionele disciplines zoals de wetenschap of de geesteswetenschappen bestrijken. Astronomie is bijvoorbeeld een grote favoriet voor mensen op verschillende hemisferen.

 

Overweeg gamificerende relaties.

 

In 2012 waren mensen verdeeld over de vraag of gamification zich leende voor menselijke connectie, volgens gegevens van Pew Research Center. Ik geloof echter dat het bewijs in de pudding zit: mensen houden ervan om plezier te hebben met anderen. Het voordeel van gamification ligt in het bereiken van autonomie. Gebruikers zijn mogelijk geïnteresseerd in het bereiken van nieuwe niveaus of mogelijkheden en die vervolgens met anderen te delen via digitale badges, puntensystemen en meer. Dit model met digitale badge werkte al voor IBM, dus waarom niet ook voor de datingsfeer?

 

Leer van beproefde sociale voorbeelden.

 

Het opbouwen van een relatieplatform als bedrijf vereist constante verbetering. Geloof het of niet, maar online multiplayer-videogames hebben dit concept onder de knie met regelmatige verbeteringen. Neem de tijd om deze modellen te bestuderen, zoals World of Warcraft, Destiny en Minecraft, en vooral hoe de games met succes gemeenschappen, betrokkenheid en interesses opbouwen. Veel van dezelfde principes kunnen worden toegepast op uw datingsite om het aanbod te verbeteren en te versterken en de interactie met gebruikers, het maken van nieuwe accounts en sociaal delen te vergroten.